Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Σχολιάζω, άρα υπάρχω!! 3



Χαράς Ευαγγέλια για τους απανταχού λάτρεις των
Burberry!  Οι Νεοέλληνες, που θεωρούν ένδειξη πλούτου και κομψότητας τα συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ, θα έχουν σε λίγο καιρό τη δυνατότητα να αποτίσουν φόρο τιμής στο νέο «ναό» στη συμβολή των οδών Μητροπολίτου Ιωσήφ και Προξένου Κορομηλά. Ακριβώς στην απέναντι γωνία το πλέον καθιερωμένο κατάστημα της Luis Vuitton θα δρα συμπληρωματικά του πρώτου. Ακολουθώντας έξυπνα την τάση της εποχής, το κατάστημα Lakis Gavalas περιορίστηκε σε μικρότερη επιφάνεια επί της Προξένου Κορομηλά, ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για τα Burberry. Τρέμετε FENA και INTERVISTA!! Είναι προφανές, ότι, εδώ και χρόνια,  η περιοχή φιλοδοξεί να γίνει το Κολωνάκι της Θεσσαλονίκης!

Νέα δράση για τον ΟΤΕ! Εγκαταστάθηκε WIFI hotspot στο καρτοτηλέφωνο της Αριστοτέλους, δίπλα από το κατάστημα «Γερμανός», το οποίο τροφοδοτείται μάλιστα από την ηλιακή ενέργεια! Παρόμοιο παρατήρησα και έξω από το REMEZZO PALLAS στη Νέα Κρήνη. Μπράβο! Μάλλον, ο «γίγαντας» άρχισε να ξυπνάει!!

Και ένα παρατράγουδο: γνωστές καφετέριες, τόσο στην Πλατεία Αριστοτέλους, όσο και στη Νέα Κρήνη, επιδεικνύουν μάλλον τις στιβαρές… «πλάτες» τους!! Θρασύτατα δεν κόβουν ούτε δείγμα απόδειξης για τον ακριβοπληρωμένο καφέ τους. Η πρώτη το κάνει όλο το χρόνο, ενώ για τη δεύτερη δεν μπορώ να πω σίγουρα, διότι το διαπίστωσα σε μέρα αιχμής (την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, αλλά χμμ…οι κακές συνήθεις δεν κόβονται εύκολα)!! Ονόματα ΔΕ λέω για προφανείς λόγους, αλλά ξέρετε εσείς!! Τελικά, πάντως, φταίει ΚΑΙ ο πελάτης, που δε διεκδικεί τα δικαιώματά του…

Ο σίγουρος «άρρωστος», τουλάχιστον στο θέμα γνώσεων γραμματικής, είναι ο χειριστής της γεννήτριας τίτλων του σταθμού!! Εκπτώσεις στη λέξη «άρρωστη», την απλοποίησαν με ένα «Ρ». Τι τα θέλουμε τώρα τα δύο!?! Επιπλέον, ο αγαπητός δημοσιογράφος κύριος Κολοκοτρώνης γράφτηκε ως... «Κωλοκοτρώνης»!! Προφανώς, ο πανέξυπνος χειριστής έκανε στο νου του τον απλοϊκό …χμμμ…συνειρμό και σου λέει, δεν μπορεί, έτσι θα γράφεται!! Θα τρίζουν τα κόκκαλα των ιερών προγόνων μας!!

 

 

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP