Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Σερφάροντας 2

www.travelstories.gr
Ένα πολύ καλό forum, το οποίο ασχολείται με τα ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα μέλη του καταθέτουν τις δικές τους ταξιδιωτικές ιστορίες, ενώ προσφέρουν και πλήθος χρήσιμων πληροφοριών για τους προορισμούς που επισκέφθηκαν. Με την εγγραφή του σ’αυτήν την κοινότητα μπορεί κανείς να ζητήσει πληροφορίες για κάποιο προορισμό, που σκοπεύει να επισκεφθεί ή ακόμη και να ανεβάσει τις δικές του φωτογραφίες ή βίντεο.

www.funny-city.gr
Μια ιστοσελίδα, που σκοπεύει να μας φτιάξει το κέφι με το υλικό που διαθέτει! Υπάρχουν στήλες με ανέκδοτα, σκίτσα και γελοιογραφίες απ’όλο τον κόσμο, βίντεο από τη showbiz και τη ζωή, φωτογραφίες από διάφορα αστεία και απίστευτα , διασκεδαστικά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια. Το υλικό ανανεώνεται αρκετά συχνά…

www.interpet.gr
To interpet.gr προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες στους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων και προσφέρει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα, που ενδεχομένως θα προκύψουν από τη συμβίωσή τους με αυτά. Υπάρχει πληθώρα πληροφοριών για επιλογή κατοικίδιου, όπως και για θέματα εκπαίδευσης, εκτροφεία, προϊόντα, αγγελίες, πανσιόν, σελίδα προσφορών και παροχής υπηρεσιών κ.λπ.

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP