Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Σερφάροντας 3

www.taxheaven.gr 

Το taxheaven.gr είναι ένα portal, το οποίο καλύπτει φορολογικά θέματα. Δε θα σας υποδείξει κάποιο φορολογικό παράδεισο, όπως υποδηλώνει η άκρως δελεαστική ονομασία του!! Ωστόσο, με καθημερινή και έγκυρη ενημέρωση για τις τρέχουσες φορολογικές ειδήσεις και εξελίξεις, απευθύνεται όχι μόνο  σε επαγγελματίες του χώρου, αλλά και  σ’εμάς, τους απλούς πολίτες. Αξιόλογη συνεισφορά έχει και το αντίστοιχο φόρουμ, όπου μπορεί κανείς να ζητήσει ενημέρωση πάνω σε εξειδικευμένα πλέον θέματα.

 

www.sintagespareas.gr

Αν και οι ιστοσελίδες που έχουν ως αντικείμενο τη μαγειρική τέχνη είναι πολλές, η συγκεκριμένη ξεχωρίζει για την άρτια δομή της. Έτσι, θα μπορείτε να προσθέσετε στο προσωπικό “βιβλίο συνταγών” όσες από αυτές σας ενδιαφέρουν, για μην ψάχνεστε κάθε φορά! Ακόμη, θα βρείτε  οδηγίες βήμα-βήμα και φωτογραφίες ή βίντεο, για να μαγειρέψετε με άνεση και εξασφαλισμένη επιτυχία,  πίνακες μετατροπών, λίστες υλικών , για να οργανώσετε τα ψώνια σας κλπ.. Ασφαλώς, μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας συνταγές και μυστικά, ενώ μέσα από το φόρουμ θα συζητήσετε εκτενέστερα για τις μαγειρικές σας… ανησυχίες και εμπειρίες!!

 

www.postal.gr

Ακόμα και στη σημερινή εποχή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αντιλαμβάνεται κανείς, ότι η παραδοσιακή μορφή του μέσου δε θα καταργηθεί ποτέ. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αποτελεί μια εύχρηστη και γρήγορη υπηρεσία εύρεσης ταχυδρομικών κωδικών (T.K.) Ελλάδας. Η χρήση της υπηρεσίας αυτής είναι απλή! Συμπληρώνοντας τα πεδία αναζήτησης, μπορείτε να βρείτε τον ταχυδρομικό κώδικα που αντιστοιχεί σε μία οδό, μία πόλη/δήμο/κοινότητα , ή και τους κωδικούς που υπάρχουν σε ένα νομό. Η υπηρεσία λειτουργεί και αντίστροφα, δηλαδή μπορείτε να δείτε τις οδούς, το νομό και την περιοχή που αντιστοιχεί ο ταχυδρομικός κωδικός που θα πληκτρολογήσετε. Κι ένα tip: αν δεν ξέρετε την ευρύτερη περιοχή που ανήκει ένα χωριό, δεν πειράζει! Πληκτρολογήστε τ’όνομά του στη θέση της οδού. Η αναζήτηση θα επιστρέψει το σωστό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα! 

 

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP