Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τις τελευταίες δύο μέρες, πολλοί από εμάς που διατηρούμε ιστολόγιο παρατηρήσαμε μια σημαντική μείωση των αναγνωστών μας, η οποία μας προκάλεσε, αν μη τι άλλο, προβληματισμό!! Δε σας κρύβω, ότι προσωπικά έκανα συνειρμικές σκέψεις για το περιεχόμενο των «Παραλιακών» θεωρώντας, ότι ίσως έθιξε κάποιους. Ωστόσο, η χρονική στιγμή που συνέβη αυτή η μείωση δε συμβάδιζε με τα όσα αναφέρονται στην τελευταία ανάρτηση (Σερφάροντας 5). Επιπλέον, φάνηκε η χρησιμότητα της «κουβεντούλας», του διαύλου επικοινωνίας με όλους σας. Μέσα από την απορία του φίλου μου JK κατάλαβα, ότι το πρόβλημα είναι γενικό!! Τον ευχαριστώ, λοιπόν, που την εξέφρασε ανοικτά  κι έτσι άρχισα ψάχνω στην αιτία.

 

Η τελευταία ακούει στο όνομα google και την μετατροπή της παρακολούθησης των αναγνωστών από δημόσια σε ανώνυμη χωρίς δική τους παρέμβαση και φυσικά ενημέρωση!! Επειδή, πολλοί είναι αυτοί, που ακόμη απορούν, σας παραπέμπω στο κατατοπιστικότατο άρθρο της φίλης μου Άσπας, που θα σας υποδείξει με απλά λόγια τον τρόπο με τον οποίο θα επαναφέρετε τα πάντα στην αρχική τους κατάσταση!! Είναι τόσο απλό και σας προτρέπω να το κάνετε, ώστε να μην «αφήσετε καμία σκιά»  στους μπλόγκερς που αγαπάτε και ανελλιπώς διαβάζετε!! Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι άλλο τεχνολογικό, τουλάχιστον, κακό να μη μας βρει!!

6 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS 24 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:11 μ.μ.  

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ.ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΩ .ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΩΣ.ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

kakos lykos 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:11 π.μ.  

Ευτυχώς βρέθηκε λύση για το πρόβλημα, να ναι καλά η Άσπα.
Πάντως μετά από αυτό που έπαθε ο Sκρουτζάκος με το προηγούμενο ιστολόγιό του, και με το νέο κρούσμα του mole mou που έχασε και αυτός ξαφνικά το ιστολόγιό του χθες και αναγκάστηκε να το κάνει πάλι από την αρχή, πλέον επιβάλλεται όλοι μας να κάνουμε backup στα blogs που έχουμε.
Αφού έχουμε αυτή την δυνατότητα γιατί να μην την αξιοποιήσουμε;

Αναστασία 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:53 π.μ.  

Γιαυτό ακριβώς τον λόγο ήρθα κι εγώ να σου πω πως δεν έκανα εγώ την διακοπή παρακολούθησης και το θέμα είναι πως δεν μπορώ να θυμηθώ όλους όσους χάθηκαν για να επιστρέψω ούτε για να τους ενημερώσω πως δεν τους διέκοψα εγώ.
Όπως εσένα, σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα :))

Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση

ο δείμος του πολίτη 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:10 π.μ.  

Κι εγώ έπαθα το ίδιο.

D.Angel 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 5:09 μ.μ.  

Επικρατεί ένα γενικό μπάχαλο!!!
Φιλιά πολλά

Aspa 25 Φεβρουαρίου 2009 στις 5:29 μ.μ.  

Καλησπέρα κι από 'δω! Χαίρομαι που βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα. Τέλος καλό, όλα καλά!

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP