Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

Σερφάροντας 4

1) www.infopili.gr

 

Όπως φανερώνει και το όνομα, πρόκειται για ένα portal, το οποίο ασχολείται με θέματα της πληροφορικής, που αφορούν τόσο το hardware, όσο και το software. Θα βρείτε μεταξύ άλλων ειδήσεις για όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό, όπως και για  κάθε λειτουργικό σύστημα, προγράμματα, drivers, notebooks, επεξεργαστές, monitors, εκτυπωτές, κινητά τηλέφωνα, αλλά και ασύρματα δίκτυα, μέχρι και  βιντεοκάμερες. Επιπλέον, παρουσιάζονται χρήσιμα άρθρα, που θα σας βοηθήσουν να εξοικειωθείτε καλύτερα με το εξελισσόμενο αυτό τομέα, που μπήκε στη ζωή όλων μας. Για το λόγο αυτό υπάρχει ακόμη τεχνική βοήθεια και links , για να κατεβάσετε ευρεία γκάμα προγραμμάτων ανάλογα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

 

2) www.blackhumor.gr

 

Ιστοσελίδες με αστεία και ανέκδοτα υπάρχουν αρκετές! Η συγκεκριμένη μας κίνησε το ενδιαφέρον λόγω του τίτλου της! Μας άρεσε η ταξινόμηση των ανεκδότων σε σύντομα, έξυπνα, πρόστυχα, ρατσιστικά, σουρεαλιστικά κλπ.!!! Δε λείπουν οι ατάκες ανωνύμων και…επωνύμων (όπως του Woody Allen), ενώ οι αστείες ειδήσεις (επίσης χωρισμένες σε κατηγορίες), τα αστεία ποιήματα και οι φωτογραφίες υπόσχονται να μας κάνουν έστω να χαμογελάσουμε!! Τέλος, θα βρείτε περιορισμένα σε αριθμό αστεία βίντεο και ένα πληρέστατο φόρουμ, όπως κάθε site, που… σέβεται τον εαυτό του!!!

 

3) www.atraktos.net

 

Πληρέστατο online πολιτιστικό περιοδικό. Θα βρείτε  κριτικές δίσκων, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για συναυλίες και θα διαβάσετε ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας πλαισιώνεται από νέα για διάφορα είδη μουσικής, αναφορές σε θεατρικές παραστάσεις, τη στήλη «special» με αφιερώματα (όπως π.χ. στους καλύτερους δίσκους του 2008) και κάποιες κινηματογραφικές αναφορές. Ωστόσο, τα MP3 και τα video σταμάτησαν να ανανεώνονται  από το 2003!!! Ρίξτε μια ματιά και στις προτάσεις σχετικά με  βιβλία και περιοδικά…

 

4) www.onlineconversion.com

 

Επειδή όλα χρειάζονται στη ζωή, η διεύθυνση αυτή θα σας «λύσει τα χέρια» για τις μετατροπές μονάδων ενός ευρύτατου φάσματος. Οι κυρίες θα ενθουσιαστούν με τη μετατροπή μεγεθών ρούχων ανά χώρα ή μεζουρών μαγειρέματος, μέχρι και αυτή που αφορά το…μέγεθος του δαχτυλιδιού (χμμ…, έξοδα μυριζόμαστε)!! Φυσικά, δε λείπουν οι μετατροπές νομισμάτων, θερμοκρασίας, ενέργειας, επιφανείας , πίεσης, ταχύτητας και πολλές ακόμη, οι οποίες  εστιάζουν στον τομέα της φυσικής. 

 

 

Καλό σερφάρισμα με ασφάλεια και ταχύτητα (ελέω ελληνικών δικτύων)!!

 

 

7 σχόλια:

ria 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:43 π.μ.  

πολύ ωραίο, ευχαριστώ!

ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΙΝΑΣ 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:02 μ.μ.  

Γεια σου Γιάννη με τα ωραία σου. Πάντα χρήσιμος και ενημερωμένος. Τις καλημέρες μου.

kakos lykos 24 Ιανουαρίου 2009 στις 12:45 μ.μ.  

Φίλε Γιάννη αφού σε έπιασα πάνω στο σερφάρισμα...πέρνα και από το blog μου να παραλάβεις το βραβείο σου :)

Σοφία 24 Ιανουαρίου 2009 στις 7:07 μ.μ.  

Το τελευταίο με τα conversions πολύ χρήσιμο (και όχι για φορέματα και δαχτυλίδια) :-p

iLiAs 25 Ιανουαρίου 2009 στις 6:20 μ.μ.  

...αυτη η ταχυτητα ειναι ιστορια-αμαρτια :(

Καλο απογευμα.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS 26 Ιανουαρίου 2009 στις 5:38 μ.μ.  

KAΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.

ο δείμος του πολίτη 27 Ιανουαρίου 2009 στις 9:59 π.μ.  

Πολύ ωραίες σελίδες...

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP