Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Μια δοκιμή θα σας πείσει! 1

Δοκιμάζουμε υπηρεσίες, προϊόντα, καταστήματα εστίασης και προτείνουμε με βάση το προσωπικό μας γούστο και τίποτα παραπάνω... Οι δικές σας προτάσεις και σχόλια είναι όχι απλά καλοδεχούμενες, αλλά και εποικοδομητικές!

 

ΚΑΦΕΝΑΙ  (σύγχρονο καφενείο)

ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 6 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ. 2310220310

 

Το ΚΑΦΕΝΑΙ βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αμύνης 6, δίπλα στο ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ και  το Λευκό Πύργο. Μετράει ήδη κάτι παραπάνω από ένα χρόνο ζωής, ενώ η διακόσμησή του παραπέμπει σε  κλασικό καφενείο προσδίδοντας μια ιδιαίτερη ζεστασιά στο χώρο.  Η θέση του είναι ιδανική για έναν καφέ ή ένα ποτό πριν από τη θεατρική παράσταση ή την κινηματογραφική προβολή, ακόμη και μετά από ένα εξαντλητικό shopping στην Τσιμισκή.

 

Η ποικιλία καφέδων είναι αρκετά αξιόλογη. Δοκιμάστε  τον JAMAICA BLUE MOUNTAIN. Ο ελληνικός καφές έρχεται με φρέσκα και νόστιμα λουκούμια από εργαστήριο με πείρα στο έδεσμα αυτό. Το Mochaccino είναι σχετικά καλό, ενώ η σοκολάτα είναι πιο πηχτή από άλλα μαγαζιά, όμως επιδέχεται βελτίωση για την τελειότητα. Τα αποστάγματα (ούζο, τσίπουρο κλπ.) συνοδεύονται με μεζεδάκια. Ωστόσο, θα θέλαμε κάπως μεγαλύτερη επιλογή στις  εμφιαλωμένες μπύρες. Αναφέρουμε, ότι οι DRAFT μπύρες  είναι η ξανθιά  και η  μαύρη  WARSTEINER. Το μπισκοτολούκουμο μας εξέπληξε ευχάριστα, ενώ επιφυλλασόμαστε να δοκιμάσουμε το υποβρύχιο την επόμενη φορά. Διατίθενται και οι χυμοί ΕΨΑ, γνωστοί για την υψηλή ποιότητά τους.

 

Εν κατακλείδι, το τρίπτυχο location, ποικιλία, περιβάλλον σε λογικές τιμές κάνουν το ΚΑΦΕΝΑΙ μια καλή πρόταση για όλες τις ώρες...



  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP