Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Σερφάροντας 1

Το διαδίκτυο είναι μια ανέξαντλητη πηγή δεδομένων, που ολοένα μεταβάλλεται και μπορεί να αποδειχθεί σωστός θησαυρός με σωστή πάντα χρήση. Εδώ, θα παρουσιάζονται προτάσεις για ιστοσελίδες  (sites) που μας άρεσαν και ίσως κάποτε αποβούν χρήσιμες στην καθημερινή μας ζωή.


Πόσες φορές δε δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις επειδή ξεχάσαμε την ονομαστική εορτή ενός φίλου ή συγγενή μας? Από το άγχος αυτό έρχεται να μας βγάλει το Εορτολόγιο...
Περιλαμβάνει περισσότερα από 3800 Ελληνικά ονόματα και είναι το πληρέστερο Ελληνικό εορτολόγιο που υπάρχει σήμερα στο internet.Περιλαμβάνονται ακόμη 64 ημέρες όπου γιορτάζονται ειδικά γεγονότα όπως πχ. Ημέρα της Μητέρας, Ημέρα του Πατέρα κλπ. 
Η αναζήτηση στην λίστα του εορτολογίου γίνεται είτε με το αρχικό γράμμα του ονόματος που σας ενδιαφέρει να μάθετε πότε γιορτάζει είτε με το μήνα. οπότε και βλέπετε το σύνολο των εορταζόντων για το συγκεκριμένο διάστημα. 
Ακόμη υπάρχει εργαλείο υπολογισμού Πάσχα και κινητών εορτών. 

Διαδικτυακό περιοδικό ποικίλης ύλης με ευρεία γκάμα θεμάτων. Εδώ θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την επικαιρότητα, για θέματα που αφορούν την προσωπική μας υγεία και ευεξία, αλλά και τα χόμπι μας. Από αφιερώματα, συνταγές μαγειρικής, οδηγούς, προτάσεις αποδράσεων αλλά και «καλής ζωής»  μέχρι κουτσομπολιά και ωροσκόπιο, το in2life έχει σίγουρα μια στήλη που σας ενδιαφέρει. Η ύλη ανανεώνεται τακτικά, ενώ μοναδικό μειονέκτημα θεωρείται η αναφορά  ως επί το πλείστον σε αθηναϊκούς  χώρους εστίασης ή δρώμενα  για κάποιες κατηγορίες,  γεγονός απόλυτα φυσικό αφού η ιστοσελίδα προέρχεται από την πρωτεύουσα

 

 http://www.agrotravel.gr

Αξιόλογος δικτυακός τόπος για όσους ενδιαφέρονται για τον αγροτουρισμό. Το site μας παροτρύνει να γνωρίσουμε μια διαφορετική και συναρπαστική Ελλάδα, καθώς και τους ανθρώπους της υπαίθρου, οι οποίοι «επιχειρούν αγροτουριστικά» και αποκαλύπτουν τις ομορφιές της. Πληθώρα πληροφοριών για αξιοθέατα, έθιμα, προϊόντα, εκδηλώσεις, καταλύματα, ομαδοποιημένα τόσο κατά γεωγραφικό διαμέρισμα, όσο και κατά είδος τουρισμού (γαστρονομία - οινογνωσία, ιαματικός ή θρησκευτικός τουρισμός κλπ. ). Διατίθεται και έκδοση για κινητά τηλέφωνα με όλες τις πληροφορίες και χωρίς το φόρτο περίπλοκων γραφικών στη διεύθυνση http://mobile.agrotravel.gr .  


  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP