Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

ΤΑ ΤΙΠΑΚΙΑ! 3


Νέα, «ολόφρεσκα» τιπάκια εισβάλλουν στις οθόνες σας!! Υποδεχθείτε τα!!

 

Είναι λίγο δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να συμβεί το μπέρδεμα των βραστών με τα ωμά αυγά! Κανένα πρόβλημα!! Αρκεί απλώς να τα περιστρέψετε σαν τη σβούρα (θυμάστε αυτό το παιχνίδι;)  και  θα ολοκληρώσετε το τεστ με μια  και μόνη παρατήρηση: Όσα  περιστρέφονται αργά και κάπως… αρτσούμπαλα είναι τα ωμά, ενώ εκείνα που γυρίζουν γρήγορα και σταθερά είναι τα βρασμένα!! Φροντίστε, ωστόσο, το πείραμα να γίνει πάνω σε  μεγάλο τραπέζι και χωρίς τραπεζομάντηλο με όλη τη δέουσα προσοχή, αλλιώς θα ανοίξετε καινούργιες ιστορίες σφουγγαρίσματος και πλυσιμάτων, οπότε «θα πάτε για αυγά και θα βγείτε κουρεμένοι»!!

 

Το κόκκινο κρασί είναι ευεργετικό για τον ανθρώπινο οργανισμό, όταν καταναλώνεται με μέτρο, ενώ μας κάνει και πιο ευδιάθετους, όταν προσεγγίζουμε το τελευταίο!! Μπορεί, φυσικά να αποβεί και εφιάλτης, αν πάρει τη μορφή…λεκέ στο αγαπημένο μας ρούχο ή τραπεζομάντηλο!! Μην πανικοβάλλεστε, ακόμη κι αν πρόκειται για ευαίσθητα υφάσματα!! Απλά, θα τα βρέξετε πολύ καλά με λευκό οινόπνευμα, μέχρι να δείτε το λεκέ να διαλύεται σιγά-σιγά. Έπειτα, θα ολοκληρώσετε την απομάκρυνση των υπολειμμάτων  με τη χρήση λευκού ξιδιού. Τέλος, θα πλύνετε το ύφασμα σύμφωνα με τις οδηγίες, που αναγράφονται!!

 

 

Όσοι ασχολούνται τακτικά με το χώρο της μαγειρικής, μάλλον θα το ξέρουν: προσθέτοντας λίγες σταγόνες γάλα στο κουνουπίδι που βράζουν, αυτό θα γίνει πιο λευκό και επομένως, πιο ευπαρουσίαστο στο τραπέζι. Κάποιοι υποστηρίζουν, ότι το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη χρήση λεμονιού αντί  γάλακτος, αλλά προσωπικά δεν το δοκίμασα ακόμα!!

 

Υπάρχουν στιγμές στη καθημερινή μας ζωή, που θέλουμε να περάσουμε πιο απαρατήρητοι!! Κάποιες από αυτές αναφέρονται στην κρεβατοκάμαρά μας και σε όλες τις…δραστηριότητές μας εκεί (πονηρές και μη)!! Για να μη βγάζουμε…δελτίο τύπου στην κουτσομπόλα γειτόνισσα ή την πεθερά μας, υπάρχει απλή λύση εξάλειψης των τριγμών του κρεβατιού χωρίς να προβούμε σε αντικατάστασή του!! Απλούστατα, θα προμηθευτούμε ένα σπρέυ σιλικόνης από ένα κατάστημα χρωμάτων-σιδηρικών. Θα αφαιρέσουμε σεντόνια, στρώματα και υποστρώματα και θα εντοπίσουμε τις κλειδώσεις του κρεβατιού. Ένα σχολαστικό ψέκασμα με το προαναφερόμενο σπρέυ σ’αυτές θα μας εξασφαλίσει την απαιτούμενη ησυχία για πολύ καιρό!! Προσοχή!! Η λύση αυτή δεν εφαρμόζεται σε φθορά του κρεβατιού από έντονες κινήσεις και χοροπηδήματα!! Εκεί, καταφεύγουμε  σε μαραγκό ή πάμε κατευθείαν για καινούργιο!!

 

14 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS 2 Μαρτίου 2009 στις 9:35 μ.μ.  

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS 2 Μαρτίου 2009 στις 9:35 μ.μ.  

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΑ.ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ.

D.Angel 2 Μαρτίου 2009 στις 10:04 μ.μ.  

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου μακάρι να τις θυμηθώ όταν χρειαστεί γιατί παθαίνω συχνά μπλακ αουτ και κατεβάζω ρολά!!!Χα χα χα καλή σαρακοστη!Ελπίζω να άφησες στνην άκρη τις σκοτούρες και να πέρασες καλά με την οικογένειά σου!Φιλιά πολλά

Μάτα 2 Μαρτίου 2009 στις 10:06 μ.μ.  

Πάρα πολύ χρήσιμα τα τιπάκια σου. Με το τελευταίο όμως ίσως ορισμένοι οδηγηθούν στην χρεωκοπία... :)))
Φιλάκια

Vassilis 2 Μαρτίου 2009 στις 10:29 μ.μ.  

Γιάννη καλό μήνα.
Όντως χρήσιμα τα τιπάκια.
Τα σπρέι σιλικόνης δεν τα βρίσκω στο χρωματοπωλείο μας. Λες ο μαραγκός της περιοχής μου να τα αγοράσει για ευνόητους λόγους; :-)

ΦΩΤΕΙΝΗ 2 Μαρτίου 2009 στις 11:55 μ.μ.  

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.....ΚΙ ΕΔΩ...ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

El 3 Μαρτίου 2009 στις 6:20 π.μ.  

Επειδή το βλογ μου αυτή την εποχή το έκανα πριβε, στειλε μου το μαιλ σου για να σε κάνω add (fourtounastoaigaio@gmail.com)

stavroulazerva 3 Μαρτίου 2009 στις 8:58 μ.μ.  

Πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σου!!! Καλό μήνα και καλή σαρακοστή!!!!

iLiAs 4 Μαρτίου 2009 στις 6:46 μ.μ.  

...καλο μηνα να έχεις :)

MOLEMOU 5 Μαρτίου 2009 στις 4:54 μ.μ.  

KALHSPERA ,KAI GIA SOU PAO GIA NEO KREBATI -PANTA FOBEROS ME THS ANARTISIS

marianaonice 8 Μαρτίου 2009 στις 8:12 μ.μ.  

Πω πω!! τι χρήσιμες συμβουλές!!!
Ευχαριστούμε!!!
:))

αχτίδα 9 Μαρτίου 2009 στις 3:08 μ.μ.  

Σ' ευχαριστώ για τις γνώσεις.Τώρα αν σου πω οτι δεν ήξερα για το γάλα και το κουνουπίδι η για τη σιλικόνη που βάζω στο διάδρομο γυμναστικής μου να το μεταχειριστώ και αλλού.

117 9 Μαρτίου 2009 στις 11:32 μ.μ.  

καλησπέρα! πολύ χρήσιμα τα "τιπάκια" φίλε μου! θα τα ξαναπούμε

gomena tu xuzuri 10 Μαρτίου 2009 στις 2:14 π.μ.  

pos proekypsan ola afta? haha. plaka exoun. thx

  © Blogger template 'Perfection' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP